El torneig solidari de la Fundació Eric Abidal tindrà més de 30 equips


  • Comparteix:

Presentació del torneig de la Fundació Eric Abidal / Font: Localpres

Presentació del torneig de la Fundació Eric Abidal / Font: Localpres

El torneig de la Fundació Eric Abidal es disputa entre dissabte i diumenge de la setmana vinent al pav 3 de la Rambla del Celler amb l'organització del Futbol Sala Sant Cugat i amb més d'una trentena d'equips. La recaptació de les inscripcions anirà destinada a una beca per a la investigació de la Unitat de Patologia Hepàtica de l'Hospital de la Vall d'Hebron.

La 1a edició del torneig de la Fundació Eric Abidal ha donat el tret de sortida amb la presentació a l'Ajuntament. El Rivas Futsal madrileny i l'Oxford d'Anglaterra juntament amb conjunts catalans i de la nostra ciutat formen el cartell de participants. Les categories del torneig seran benjamí, aleví, infantil i cadet.

El president de la fundació i exjugador del FC Barcelona, Eric Abidal, creu que el torneig és una bona manera de fomentar la solidaritat entre els més joves.

Eric Abidal

Hem de ser més solidaris i no només en els moments difícils.


A l'acte també ha assistit el representant de Ricoh, Jaume Gotanegra, el cap de Pediatria de la Vall d’Hebron, Carlos Rodrigo, i el regidor d'Esports, Eloi Rovira.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.