La Unió Ciclista tanca la temporada amb nova escola de bike trial


  • Comparteix:

Fotografia de final de temporada de la Unió Ciclista Sant Cugat / Font: Unió Ciclista Sant Cugat

Fotografia de final de temporada de la Unió Ciclista Sant Cugat / Font: Unió Ciclista Sant Cugat

La Unió Ciclista Sant Cugat ha tancat la temporada amb el tradicional esmorzar aquest diumenge on el president del club, Rafa Robledo, ha definit el 2015 com un 'any històric' per la inauguració del primer local social de l'entitat i l'estrena de l'escola de bike trial. Robledo espera la construcció del Bike Center Sant Cugat a Vollpelleres que estaria format per un circuit de BTT i de carretera.

Un centenar de socis de la Unió Ciclista Sant Cugat han assistit a l'esmorzar de final de temporada al restaurant Can Valldaura. L'acte ha servit per fer l'entrega de premis de la temporada a les seccions de triatló, de BTT i carretera. El president de l'entitat, Rafa Robledo, es mostra satisfet pel nou local social i per la nova escola de bike trial amb 11 alumnes.

El regidor d'Esports, Eloi Rovira, també ha assistit a l'acte i ha recordat que una de les prioritats en matèria de noves instal·lacions és el Bike Center.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.