La carta ètica del SantCugatCreix camina amb pas ferm al 2016


  • Comparteix:

Imatge de la reunió del SantCugatCreix

Imatge de la reunió del SantCugatCreix

L'associació esportiva SantCugatCreix es reunirà amb els socis europeus de l'Erasmus Plus a finals de gener per treballar el projecte d'aplicació de les cartes ètiques esportives. L'Erasmus Plus és una iniciativa de la UE que destina fons a aquelles propostes de foment de la bona governança i l'ètica en l'esport. La plataforma esportiva santcugatenca s'ha reunit aquest dimarts al vespre per explicar als clubs que integren la Carta Ètica el full de ruta del programa europeu.

Els clubs Barwell (Anglaterra), Iserlohn (Alemanya) i Anderlini (Itàlia) i les Universitats de Rennes (França) i de Leicester (Anglaterra) són els socis de l'associació santcugatenca en aquest projecte. Les universitats seran les encarregades de valorar amb xifres l'aplicació de les cartes ètiques que fan els clubs anglès, alemany, italià i santcugatencs.

Serà una aplicació informàtica la que servirà per fer el seguiment i la implantació de les cartes ètiques a la ciutat i a la resta de clubs. El directiu de SantCugatCreix Miquel Martínez espera que en el termini de sis mesos funcioni l'aplicació informàtica per fer-ne el seguiment.

El president de SantCugatCreix, Albert Salarich, creu que aquest projecte potenciarà els valors de l'esport santcugatenc.

Albert Salarich

La Carta Ètica és per als clubs i esportistes de Sant Cugat.


Els membres que integren la carta ètica del SantCugatCreix són el Volei Sant Cugat, el Club Rugby Sant Cugat, el Patí Hoquei, el Junior, el Mira-sol Baco, el Gimàstica Sant Cugat Esportiu, la UESC i la Fundació Paidós. El pressupost de SantCugatCreix per a aquests dos anys és de més de 72.000 euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.