El Campus del SantCu a l'Índia creix amb la participació de la UESC i el Mira-sol Baco


  • Comparteix:

Una delegació de 30 persones integrada per tècnics i directius del Sant Cugat Esport, la UESC, el Mira-sol Baco i el Qbasket Sant Cugat participaran a la 4a edició del Campus SantCu a l'Índia-Fundación Vicente Ferrer del 14 al 29 de juliol a Anantapur, una de les zones amb un índex de pobresa més alt de tot l'Índia.

El Sant Cugat Esport, organitzador del Campus, ha volgut obrir aquesta iniciativa solidària als clubs de la ciutat. El Mira-sol Baco, la UESC i el Qbasket seran cooperants i aportaran entrenadors perquè segueixin amb el projecte educatiu a través de l'esport. L'Europa Sport Center i el Junior seran col·laboradors amb diferents aportacions de material.

El president del Sant Cugat Esport, Llorenç Santasusagna, destaca que el finançament del viatge s'aconsegueix a través de diferents projectes que organitzen els clubs.

Llorenç Santasusagna

Mai ni un euro surt de les quotes dels jugadors. Són projectes externs que generem des del club.


Des de la 1a edició fins a l'actual, el SantCu ha aconseguit organitzar una lligueta de futbol a la ciutat d'Anantapur. El primer apadrinat de la Fundación Vicente Ferrer, Lancy Dodem, agraeix el treball que fan les entitats per tirar endavant aquest projecte.

Lancy Dodem

Els nens somien amb un món millor gràcies a aquest campus.


Més de 170 nens i nenes d'Anantapur gaudiran del futbol i del bàsquet amb diferents activitats. Durant aquests quinze dies, una expedició formada per 14 cooperants de futbol, 14 de bàsquet, el manager del campus, Jaume Garcia, i el Community Manager de l’expedició es desplaçaran fins al Anantapur per dirigir les activitats que es duran a terme al Campus Índia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.