SantCugatCreix, sorprès per la moció d'ERC-MES sobre el Pla Estratègic de l'Esport


  • Comparteix:

Els membres de SantCugatCreix

Els membres de SantCugatCreix

SantCugatCreix es mostra sorprès per la moció que ERC-MES presentarà al proper ple en què, segons l'associació, se l'exclou i se situa la Coordinadora d'Entitats Esportives de manera 'unilateral' com únic interlocutor dels clubs en el Pla Estratègic de l'Esport. El president de SantCugatCreix, Albert Salarich, entén que això pot distorsionar el pla. La Coordinadora assegura que encara cal parlar amb ERC-MES perquè els expliqui la iniciativa, però reconeix que és positiu poder tenir més força a nivell de representació.

SantCugatCreix afegeix que aquesta moció es presenta 'sense comprovar la visió conjunta de totes les parts implicades' per tractar temes 'que afecten la totalitat dels clubs i agents esportius de la ciutat'. El president de l'associació, Albert Salarich, veu bona voluntat en la proposta d'ERC-MES i agraeix l'interès de la coalició per al desenvolupament de l'esport local, però creu que pot distorsionar el Pla Estratègic de l'Esport.

Albert Salarich

Que d'entrada, abans que es faci aquest pla, es posi un interlocutor únic, entenem que pot distorsionar el mateix pla.


A més, Salarich assegura que la Coordinadora d'Entitats Esportives se l'ha situada en aquest escenari sense ser consultat. És un fet que reconeix el president de la Coordinadora, Rafa Robledo, però al qual treu importància. De fet, Robledo ho valora i assegura que és molt millor per als interessos de l'entitat tenir major força de representació.

Rafa Robledo

Hem de parlar amb ERC-MES, que ens expliqui què ens volen dir, però com a representant de la Coordinadora, com més força tinguem, millor per als objectius que tenim.


SantCugatCreix és una associació formada pel Rugby Sant Cugat, el Club Voleibol Sant Cugat, el Patí Hoquei Club Sant Cugat i el Junior, i agrupa 3.000 esportistes federats.

Reacció d'ERC-MES

ERC-MES ha anunciat que sol·licitarà una trobada amb SantCugatCreix per concretar posicions. El regidor de la coalició, Ferran Villaseñor, ha recordat que al novembre va haver una reunió entre ERC-MES i la Coordinadora d'Entitats Esportives per tractar la possibilitat de fer aquest pla estratègic, una trobada on hi havia membres de SantCugatCreix.

Villaseñor diu que l'ha sorprès la reacció de SantCugatCreix i que espera reunir-s'hi

Ferran Villaseñor

Hem sol·licitat una trobada amb SantCugatCreix. Ens ha sorprès les declaracions. La moció parla de la presència de tots els clubs, també els de SantCugatCreix.


El regidor ha assegurat que la intenció passa per reunir-se amb l'associació abans del ple.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.