La moció d'ERC-MES del pla estratègic de l'esport divideix la Coordinadora i SantCugatCreix


  • Comparteix:

Reunió de la Coordinadora d'Entitats Esportives

Reunió de la Coordinadora d'Entitats Esportives

La moció d'ERC-MES aprovada per unanimitat al ple municipal sobre el pla estratègic de l'esport ha evidenciat les diferències existents entre la Coordinadora d'Entitats Esportives i els clubs que integren la plataforma esportiva SantCugatCreix en una reunió aquest dilluns. La presidenta de la Coordinadora, Mònica Mateu, destaca la falta d'informació que han tingut els clubs i la plataforma sobre la proposta dels republicans. El president del DSV-Club Voleibol Sant Cugat i membre de SantCugatCreix, Lluís Moreno, creu que la Coordinadora no ha representat prou bé els clubs que la integren.

ERC-MES va presentar una moció al darrer ple sobre el pla estratègic de l'esport, però en el text previ se situava la Coordinadora d'Entitats Esportives de manera 'unilateral' com únic interlocutor dels clubs en el Pla Estratègic de l'Esport. Aquesta declaració va molestar SantCugatCreix i els republicans van canviar el text per posar en valor el paper de SantCugatCreix i la resta de clubs.

El Rugby Sant Cugat, el Patí Hoquei Club Sant Cugat i el Club Voleibol Sant Cugat, membres de la Coordinadora i de SantCugatCreix, han lamentat que la Coordinadora acceptés el paper d'interlocutor 'unilateral' del pla estratègic i obviés la resta de clubs de la ciutat. El president del Volei Sant Cugat, Lluís Moreno, creu que a les reunions que ha mantingut la Coordinadora amb ERC-MES no ha representat els clubs d'aquesta plataforma.

Lluís Moreno

Crec que la Coordinadora no ens ha representat prou bé com a clubs en aquesta moció.


La presidenta de la Coordinadora, Mònica Mateu, atribueix falta d'informació per part d'ERC-MES a la moció.

Mònica Mateu

La Coordinadora no ha tingut tota la informació sobre la moció presentada per ERC-MES.


La reunió també ha servit per concretar la data de la jornada d'intercanvi esportiu dels clubs de la Coordinadora que serà per Festa Major.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.