La Coordinadora vol que el Viaró i la Farga cedeixin els pavellons a la ciutat


  • Comparteix:

Reunió de la Coordinadora d'Entitats Esportives d'aquest dilluns

Reunió de la Coordinadora d'Entitats Esportives d'aquest dilluns

La Coordinadora d'Entitats Esportives vol que les escoles Viaró i la Farga permetin l'ús dels pavellons als clubs esportius la propera temporada. La presidenta de la plataforma, Mònica Mateu, enviarà una carta als dos centres educatius en què explicarà la manca d'instal·lacions poliesportives a la ciutat. Mateu destaca que l'escola Europa i el Thau són dos exemples d'escoles concertades que col·laboren amb l'esport municipal.

La Coordinadora d'Entitats Esportives s'ha reunit aquest dilluns amb una petició clara que farà arribar a les escoles Viaró i la Farga. La plataforma creu que per a la nova temporada encara no estarà construït el nou pavelló de la Guinardera i aquest fet afectarà novament les entitats de la ciutat. La Coordinadora creu que la Farga i el Viaró poden cedir els pavellons i ajudar d'aquesta manera a descongestionar els equipaments poliesportius de la ciutat.

Mateu alerta de la manca d'instal·lacions que té la ciutat i creu que les escoles concertades són una solució per resoldre la manca d'equipaments.

Mònica Mateu

Fem una crida a la solidaritat d'algunes escoles perquè ens ajudin amb les necessitats d'equipaments que té la ciutat.


La plataforma també vol demanar a l'Ajuntament la gratuïtat de les instal·lacions per organitzar els campus de Nadal, de Setmana Santa i d'estiu. La Coordinadora agraeix la rebaixa del preu públic que s'ha fet a les entitats pel lloguer d'instal·lacions, però la veu insuficient.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.