Pàdel Mira-sol obre les portes aquest dissabte amb una jornada gratuïta


  • Comparteix:

Pàdel Mira-sol es presenta a la ciutadania aquest dissabte amb una jornada de portes obertes. Quatre pistes de pàdel i un restaurant són els serveis que ofereix la instal·lació gestionada per l'empresa Pàdel Mira-sol.

Les pistes estaran obertes tots els dies de l'any entre les nou del matí i les onze de la nit. L'equipament té dos vestidors i un restaurant amb capacitat per a 50 persones.

L'empresa Pàdel Mira-sol ofereix diferents modalitats per jugar i les inscripcions es poden fer de forma presencial o, més endavant, a la web Padelmirasol.cat.

L'equipament té dues entrades: una al passeig Sevilla, número 53, i l'altra, al carrer de Pontevedra, número 4, per a discapacitats i bicicletes. L'empresa gestora de l'equipament vol crear una escola de pàdel i d'escacs, promoure activitats dirigides com el ioga i el pilates i exposicions culturals. El director de Pàdel Mira-sol, Álvaro Baigun, explica els objectius del centre.

Álvaro Baigun

Tothom que vulgui pot jugar a pàdel. Tenim diferents modalitats.


La inauguració oficial de l'equipament serà al juny.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.