El CTN Sant Cugat organitza el torneig solidari del cinquantenari amb l'objectiu dels 100 participants


  • Comparteix:

El Club Tennis Natació Sant Cugat organitza a partir de dilluns que ve un torneig solidari de pàdel inclòs en els actes de commemoració del 50è aniversari de l'entitat. El torneig, que aspira a arribar a les 100 parelles inscrites, se celebrarà en benefici de l'Oncolliga.

Els participants es dividiran en tres categories - masculina, femenina i mixta - i per nivell de joc. L'objectiu és obrir el torneig al màxim de persones possibles i poder ampliar el donatiu que farà el club a Oncolliga, que serà d'un mínim de 1.000 euros. El president del Club Tennis Natació Sant Cugat, Toni Lloret, ha explicat que el club tenia ganes d'organitzar un torneig d'aquestes característiques.

Toni Lloret

En els últims anys s'han organitzat molts tornejos des d'empreses externes. Nosaltres hem pensat fer un format igual però organitzat per nosaltres.


La subhasta d'obres d'art divendres a les set de la tarda i la tómbola solidària de dissabte al matí completaran els actes per recaptar fons. Marisol Podio, d'Oncolliga, ha explicat que disposen de més d'una quarantena d'obres per subhastar.

Marisol Podio

Tenim quadres d'importància, per exemple un Barnils, i Firart ens ha donat una bona col·lecció. En total tenim més de 40 quadres de tots els preus per subhastar.


El torneig, amb format d'eliminatòries amb quadre de consolació per als perdedors a la primera ronda, acabarà el diumenge 22 de maig amb la disputa de les finals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.