La Coordinadora proposarà una pista transportable als pressupostos participatius


  • Comparteix:

Imatge de la reunió de la Coordinadora d'aquest dilluns

Imatge de la reunió de la Coordinadora d'aquest dilluns

La Coordinadora d'Entitats Esportives proposarà als pressupostos participatius disposar d'una pista transportable mòbil d'ús esportiu i cultural perquè els santcugatencs en puguin gaudir a diferents punts de la ciutat. La plataforma espera que aquest projecte sigui considerat d'interès per a la ciutadania i pugui optar als 270.000 euros per a la construcció d'aquest infraestructura mòbil.

La Coordinadora d'Entitats Esportives demanarà el suport de la coordinadora d'AMPA, la coordinadora de Cultura i SantCugatCreix per tirar endavant aquesta proposta. La pista transportable es podria muntar en 10 dies i s'ubicaria al parc de l'Arboretum, Volpelleres, la Guinardera i el Turó de Can Mates. La plataforma farà la proposta, després s'avaluaran els diferents projectes i finalment la ciutadania votarà entre els finalistes.

La presidenta de la Coordinadora, Mònica Mateu, espera que el projecte pugui ser l'escollit per la ciutadania.

Mònica Mateu

Presentarem la proposta abans de diumenge per optar als pressupostos participatius.


Un altre dels temes de la reunió ha estat la falta de resposta del Viaró i la Farga a la petició feta per la Coordinadora de cessió dels pavellons d'aquestes escoles als clubs de Sant Cugat. Mateu demanarà una entrevista per parlar amb els dos directors dels centres escolars.

La presidenta de la Coordinadora també ha explicat que la jornada multiesportiva de la plataforma formarà part de la Festa de Tardor.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.