Esport, gastronomia i moda, junts en el 1r mercadet d'estiu a l'Augusta Pàdel


  • Comparteix:

Pesentació del mercadet d'estiu a l'Augusta Pàdel

Pesentació del mercadet d'estiu a l'Augusta Pàdel

L'Augusta Pàdel i les empreses Dacara i Mariona Design organitzen el primer mercadet d'estiu al club santcugatenc entre divendres i diumenge de la setmana vinent. Més d'una trentena de carpes destinades a la gastronomia i moda, juntament amb una zona infantil, convertiran l'Augusta Pàdel i els voltants en un ampli espai comercial i d'esbarjo per a tota la família amb entrada lliure. En paral·lel, el club santcugatenc organitza un torneig amb 100 parelles.

Segons l'organització, Sant Cugat acull el primer mercadet d'estiu de la comarca amb una previsió de 3.000 persones que passaran per l'Augusta Pàdel. Les activitats començaran divendres de la setmana vinent a les cinc de la tarda, mentre que dissabte i diumenge tindran lloc de les deu del matí a les dotze de la nit.

Més d'una vintena de comerços locals exposaran les seves marques. L'organització també oferirà activitats lúdiques i d'esbarjo per a totes les edats. El director de l'Augusta Pàdel, Joan Muro, destaca el vincle que s'estableix entre comerç, moda i esport.

Joan Muro

Volíem ajuntar família, esport i comerç. És el que Sant Cugat necessita.


A l'acte ha assistit la directora de Dacara, Elena Badia, la madrina del mercadet d'estiu, Carla Hinojosa, i la regidora de Comerç, Mayte Pérez.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.