El Campus Sant Cugat Índia tanca la 4a edició i triplica els participants


  • Comparteix:

Marc Fort, un dels entrenadors del campus, donant instruccions en un entrenament / Foto: Campus Sant Cugat Índia

Marc Fort, un dels entrenadors del campus, donant instruccions en un entrenament / Foto: Campus Sant Cugat Índia

El Campus Sant Cugat Índia tanca la seva 4a edició, la primera amb el format futbol i bàsquet, amb la participació d'uns 1.500 nens i nenes del districte d'Anantapur. Els quatre clubs de la nostra ciutat que han participat, Sant Cugat Esport FC, CFU Mira-sol Baco, UESC i Qbasket Sant Cugat han pogut veure com ha crescut la secció de futbol exponencialment fins als 1.000 usuaris i com ha arrencat la de bàsquet, que vol seguir el precedent del futbol quan va començar ara fa quatre anys i ja disposa de quatre equips a l'Anantapur Sports Academy.

El Campus Sant Cugat Índia ha posat fi aquest dijous a l'edició d'enguany que va arrencar el 16 de juliol. Durant les dues setmanes d'estada a l'Índia els entrenadors dels quatre clubs santcugatencs han tingut a les seves ordres jugadors autòctons i també entrenadors, als quals intenten formar perquè puguin continuar els entrenaments durant l'any.

Amb seu a la Fundació Vicente Ferrer, el campus s'ha desplaçat a diferents pobles del districte d'Anantapur, on han pogut veure una realitat molt diferent tant d'instal·lacions com mètodes d'entrenament de les escoles, moltes d'elles començant de zero, sobretot en el bàsquet.

El director del Campus Sant Cugat Índia, Jaume García, destaca sobretot la bona sintonia generada entre els jugadors i entrenadors.

Jaume García

El Campus d'aquest any ha estat espectacular i més amb l'entrada del bàsquet. La relació dels entrenadors amb els nens ha estat molt bona i fins i tot hi ha hagut vuit apadrinaments.


Una tasca en què han contribuït dos cooperants santcugatencs que treballen per a l'Anantapur Sports Academy, Miquel Lladó i Bernat Badrena.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.