El Mira-sol i el SantCu A femení segueixen invictes i el SantCu B pateix la primera derrota

El Mira-sol ha sumat un punt al camp del Santpedor / Font: RegionalFutbol

El Sant Cugat Esport femení A comparteix la primera plaça amb el Júpiter i el Riudoms després de guanyar les dues jornades al grup 1 de Primera Divisió de futbol. Les de Tono Cadevall han superat (2-0) el Pubilla Casas i aquest diumenge visiten el Martinenc. Al grup 2, el Mira-sol Baco va empatar (3-3) al camp del Santpedor i segueix invicte. El SantCu B va perdre (2-3) davant la Planada i suma un triomf i una desfeta.

El SantCu A ha sumat due victòries i vol seguir al capdavant de la classificació després de visitar en la propera jornada el Martinenc, quart classificat amb quatre punts. Les de Tono Cadevall esperen aconseguir aquesta temporada l'ascens a Preferent.

Al grup 2, el Mira-sol, nouvingut a la categoria, va deixar escapar el triomf al minut 89 quan el Santpedor va empatar. L'equip d'Àngel Codina suma quatre punts i ocupa la tercera plaça. Les verd-i-negres reben diumenge a les dotze del migdia el Sabadell B, sisè.

Al mateix grup, el SantCu B va patir la primera derrota davant la Planada en un matx on les sabadellenques van aconseguir el gol del triomf al darrer minut. Les de Simón Basanta visiten el Cornellà, quart, aquest diumenge a tres quarts de dotze del migdia.