La 6a Marxa del Corredor Verd del Vallès tindrà lloc el 15 d'octubre i vol arribar a 170 participants


  • Comparteix:

Presentació de la 6a edició de la Marxa del Corredor Verd del Vallès

Presentació de la 6a edició de la Marxa del Corredor Verd del Vallès

La 6a Marxa del Corredor Verd del Vallès, organitzada pel Club Muntanyenc Sant Cugat, es disputarà el 15 d'octubre amb tres recorreguts diferents. L'organització vol superar els 152 participants de l'anterior edició i arribar als 170 atletes. Les inscripcions s'han de formalitzar a la web Cmsc.cat.

La marxa és una caminada que serveix per donar a conèixer el corredor que enllaça Collserola amb Sant Llorenç del Munt. L'organització aposta per tres modalitats de marxa. La primera és de Matadepera a Sant Cugat de 22 quilòmetres amb un preu de 12 euros i amb sortida a les vuit del matí a l'Ajuntament de Matadepera i arribada a la seu del Muntanyenc. La segona és la Circular Collserola de 20 quilòmetres amb un preu de 12 euros i amb sortida a les nou del matí al Muntanyenc. La més llarga és la de Matadepera-Sant Cugat-Circular Collserola de 42 quilòmetres i amb 17 euros d'inscripció i amb sortida a l'Ajuntament de Matadepera a les vuit del matí.

L'organitzadora de la cursa, Antònia Sans, espera que augmenti la participació respecte l'any passat.

Antònia Sans

Volem arribar a 170 participants perquè seria una marxa amb grups de dues o tres persones que conviuen juntes amb la natura.


Cada 10 quilòmetres hi haurà avituallaments i els participants rebran un obsequi commemoratiu quan finalitzi la marxa. La presentació de la cursa s'ha fet aquest dilluns al matí amb la presència del regidor d'Esports, Eloi Rovira, i del regidor de Comunicació i Esports de Matadepera, Quico Sala. Els Ajuntaments de Sant Cugat, de Sant Quirze, Matadepera i Terrassa, el parc de Collserola, la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya, la Fundació Origen i Turris són col·laboradors de l'acte.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.