Robledo té la intenció de presentar-se a la presidència de la Coordinadora d'Entitats Esportives


  • Comparteix:

Carlos Suay, a l'esquerra, i Rafa Robledo, president de la Coordinadora d'Entitats Esportives

Carlos Suay, a l'esquerra, i Rafa Robledo, president de la Coordinadora d'Entitats Esportives

Rafa Robledo, president accidental de la Coordinadora d'Entitats Esportives arran de la dimissió de Mònica Mateu, ha anunciat que té la intenció de ser candidat a la presidència de l'agrupació de clubs després que es convoquin eleccions. La junta provisional s'informarà amb un assessor jurídic dels passos a seguir i convocarà una reunió dels membres actuals de la Coordinadora per definir el calendari fins les eleccions.

Ho ha anunciat Robredo durant la roda de premsa de presentació d'aquesta junta provisional, encapçalada per ell, amb Carlos Suay, del Futbol Sala Sant Cugat, com a secretari i amb Miquel Garcia, del Sant Cugat Esport, en les funcions de tresorer. Després de fer els moviments que marquen els estatuts, hi haurà una convocatòria d'eleccions i, si no hi ha cap club que hi mostri oposició, Robledo es presentarà per a la presidència de la Coordinadora.

Rafa Robledo

Demanaré opinió dels meus companys i si veig que tinc la confiança evidentment m'hi presentaré.


Mentre la junta actual sigui al càrrec provarà de desenvolupar tres línies de treball: millorar la comunicació interna i externa, fomentar la visibilitat de l'entitat a través d'una gimcana multiesportiva amb la participació dels clubs i determinar un calendari de reunions amb l'Ajuntament, al qual demana més participació en la presa de decisions en aspectes esportius.

En aquest sentit, Robledo ha anunciat que dijous es va reunir amb el regidor d'Esports, Eloi Rovira, i ha lamentat que el tracte cap a la Coordinadora sigui 'com la d'un club més'. En aquest sentit ha reconegut que la relació amb la regidoria es desenvoluparà a través d'un 'recorregut llarg i complex'.

Robredo ha afegit que, després de la marxa del Patí Hoquei Club Sant Cugat, el Club Rugby Sant Cugat i el DSV-Club Voleibol Sant Cugat de la Coordinadora, un dels objectius que també es marca és incorporar més clubs com l'última entitat arribada al grup, el Club Tennis Natació Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.