El programa 'Esport en Marxa' i la botiga Thinkinsport sortejaran un producte esportiu cada mes


  • Comparteix:

Unes botes de futbol Nike, el regal del sorteig d'aquest octubre al programa 'Esport en Marxa'

Unes botes de futbol Nike, el regal del sorteig d'aquest octubre al programa 'Esport en Marxa'

El programa de Cugat.cat 'Esport en Marxa' sortejarà des d'aquest octubre un producte esportiu de la mà de la botiga Thinkinsport. Cada mes se sortejarà un producte diferent, i la participació serà a través dels perfils de xarxes socials del programa, amb dues opcions: seguir la pàgina de Facebook i compartir aquesta notícia o seguir el compte de twitter i repiular el tuit en què també es publica aquesta notícia. A l'últim 'Esport en Marxa' de cada mes s'anunciarà el guanyador que s'endurà el producte.

Per al primer sorteig, corresponent al mes d'octubre, el premi són unes botes Nike del model Tiempo Genio de color groc, amb tacs per a gespa artificial. La botiga de productes esportius 'Thinkinsport' es troba al carrer Josefina Mascareñas, número 15. Paco Atienza, de 'Thinkinsport', celebra la participació en aquest sorteig.

Paco Atienza

Estem encantats i molt il·lusionats amb els projectes que fem amb l'esport local. Cada mes farem un sorteig amb el que considerem oportú en el seu moment.


El guanyador del sorteig podrà recollir a les instal·lacions de Cugat.cat el premi després que s'anunciï a l'últim 'Esport en Marxa' del mes. El programa s'emet cada diumenge a les vuit del vespre al 91.5 de la FM o per streaming a Cugat.cat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.