Sant Cugat, Ciutat Europea de l'Esport al 2018 i 2019


  • Comparteix:

El regidor d'Esports, Eloi Rovira, al plató de Cugat.cat

El regidor d'Esports, Eloi Rovira, al plató de Cugat.cat

Sant Cugat serà Ciutat Europea de l'Esport al 2018 i 2019. L'Associació Europea de Capitals de l'Esport (ACES) ha validat la candidatura santcugatenca. El regidor d'Esports, Eloi Rovira, ha confirmat que s'organitzaran campionats internacionals de referència durant aquests dos anys a la ciutat.



Ser Ciutat Europea de l'Esport és un segell atorgat per l'ACES als municipis de menys de 500.000 habitants perquè generin un volum d'activitat esportiva i econòmica durant els dos anys en què es manté el reconeixement.

El segell de Ciutat Europea de l'Esport reconeix les polítiques esportives locals que contribueixen a millorar la salut dels seus habitants, a través de l'exercici i l’activitat física, i la transmissió de valors com el joc net i l'enfortiment del sentiment de pertinença a la comunitat. Aquest reconeixement implica una major visibilitat internacional per a les ciutats distingides i l'accés a diferents subvencions per a projectes de la Unió Europea en l'àmbit esportiu.

El regidor d'Esports, Eloi Rovira, ha explicat a Cugat.cat que s'organitzaran competicions internacionals amb l'ajuda de federacions i clubs de Sant Cugat.

Eloi Rovira

Tenim propostes de la Federació Esportiva de Paralítcs Cerebrals per organitzar un campionat internacional.


Mollet serà Ciutat Europea de l'Esport al 2017.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.