Presentada XL Group, la comunitat d'emprenedors que uneix empresa i esport a Sant Cugat


  • Comparteix:

Presentació de la comunitat XL Group

Presentació de la comunitat XL Group

La primera comunitat d'emprenedors de Sant Cugat que uneix esport i empresa, XL Group, s'ha presentat aquest dimarts a Audi Sport Superwagen de la nostra ciutat. El director d'XL Group, Lluís Riba, ha destacat que aquesta plataforma té actualment més d'una vintena d'emprenedors i que l'objectiu és que tots els integrans de la plataforma es beneficïin de descomptes en els productes.

XL Group es vol convertir en la comunitat més gran d'emprenedors de Catalunya vinculats amb l'esport i l'empresa. Lluís Riba ha exposat que l'ADN d'aquesta comunitat rau en la col·laboració i no en la competència. Riba creu que és una bona oportunitat per a tots els emprenedors de potenciar els productes.

Lluís Riba

Per a tota aquella persona que tingui una idea, la comunitat és un punt de trobada molt gran.


Riba vol expandir aquesta comunitat a tot Catalunya i ja hi ha emprenedors del Bages i del Vallès Oriental. Cada emprenedor aporta 150 euros anualment per promocionar els productes. XL Group organitza una trobada mensual al Club Esportiu Valldoreix on els diferents emprenedors de la comunitat disputen partits de pàdel i de tennis, es formen a través d'una xerrada de l'àmbit empresarial a càrrec de Josep Maria Vilagrasa i dinen per tancar l'acte.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.