L'Escuderia El Mesón rendeix homenatje al seu fundador, Joan Servera


  • Comparteix:

Joan Servera, a la dreta, amb el guardó commemoratiu

Joan Servera, a la dreta, amb el guardó commemoratiu

L'Escuderia El Mesón, que va formar part de la competició de motor Fòrmula 1430 des del 1971 al 1976, ha celebrat aquest divendres un dinar commemoratiu amb el seu fundador, Joan Servera, i els expilots de l'equip. El Mesón, escuderia del restaurant santcugatenc, va participar en diversos campionats amb Frederique Van Der Hoeven, Paco Soler, Jaime Díaz, Luis Pérez-Sala i Ricardo Soler a les seves files.

El Mesón va competir durant cinc anys i va nodrir-se d'una generació de pilots locals que van competir en la Fòrmula 1430, la categoria més important de l'època en l'automobilisme a nivell estatal. Com a resultats més destacats de l'equip, Frederique Van der Hoeven va guanyar campionat Espanya al 1974, un any en què Ricardo Soler va ser cinquè. Van der Hoeven explica com es va formar aquest equip.

Frederique Van der Hoeven

Era una escuderia local i va haver un floreixement de pilots de la nostra ciutat, en total van sortir cinc en la competició de Fòrmula 1430.


Amb el motiu de l'aniversari de Joan Servera, s'ha celebrat un dinar commemoratiu en què se li ha fet entrega d'una placa. L'àpat s'ha dut a terme a la Masia Can Vilallonga amb la presència de 37 pilots i l'assistència del tècnic de motor i analista Joan Villadelprat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.