El Junior presenta la nova samarreta per al Centenari inspirada en l'escut del club


  • Comparteix:

El Junior presenta la samarreta del centenari inspirada en l'escut de l'entitat. Prop de 350 jugadors de l'entitat han participat després en un mosaic gegant que ha simbolitzat el número 100 al centre del camp de futbol.

Prop de 500 persones s'han aplegat a les instal·lacions del Junior per veure la samarreta del Centenari, amb el colors negre, blau, blau marí i blanc, i els números en color vermell. És una samarreta que s'inspira en el l'escut del club, amb la mateixa distribució de colors.

A més, s'han volgut conmemorar els 100 anys amb un mosaic gegant integrat pels jugadors del club i simbolitzen un 100 per a tots els espectadors, alhora que s'han llençat al cel uns globus amb els colors de l'entitat. El president de l'entitat, Rafa Espino, dóna per inagurats els actes del centenari amb aquesta presentació.

Rafa Espino

Aquest ha estat el primer acte del Centenari. La samarreta s'identifica amb l'escut del club. Farem moltes activitats durant el 2017.


Aquest ha estat el primer acte del Centenari. Durant el 2017 s'han preparat molts més com la Cavalcada de Reis i l'organització de la Copa del Rei i la Reina d'hoquei herba, entre d'altres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.