El Junior presenta candidatura a la Creu de Sant Jordi l'any del Centenari del club


  • Comparteix:

El president del Junior, Rafa Espino, ha confirmat que el club ha presentat candidatura per rebre la Creu de Sant Jordi, màxima distinció que atorga la Generalitat a persones o entitats pels serveis destacats a Catalunya. El secretari general de l'Esport, Gerard Figueras, assenyala que el club santcugatenc té tots els números per aconseguir aquesta distinció.

El Junior ha presentat el programa del Centenari aquest dimarts. Expresidents de l'entitat, representants de clubs santcugatencs i presidents de les federacions catalanes de futbol, pàdel, tennis i hoquei herba han assistit a l'acte.

El Junior organitzarà 25 esdeveniments esportius amb l'organització de la Copa del Rei i de la Reina d'hoquei herba com a plat fort al març. Una desena d'actes culturals i socials completen el cartell del centenari.

El club santcugatenc ha aprofitat aquest any tan especial per demanar la Creu de Sant Jordi. El president del Junior, Rafa Espino, creu que s'han fet mèrits per rebre aquesta distinció.

Rafa Espino

Som un club centenari, català, amb valors i formem persones. Seria un bon tancament de l'any del Centenari rebre la Creu de Sant Jordi.


El secretari general de l'Esport, Gerard Figueras, veu molt 'factible' que el club santcugatenc rebi la Creu de Sant Jordi.

Gerard Figueras

M'aventuro a dir que, per tota la trajectòria del club, el Junior serà un dels guardonats.


L'acte s'ha tancat amb l'entrega de samarretes del centenari del Junior a l'alcaldessa, Mercè Conesa, i a Gerard Figueras.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.