La Mitja Marató de Sant Cugat de 2018 serà Campionat de Catalunya


  • Comparteix:

La Mitja Marató de 2018 serà Campionat de Catalunya / Font: Championchip

La Mitja Marató de 2018 serà Campionat de Catalunya / Font: Championchip

El president de la Federació Catalana d'Atletisme, Joan Villuendas, ha avançat a Cugat.cat que la Mitja Marató de Sant Cugat de 2018 serà Campionat de Catalunya. La cursa, encara sense data, està prevista per a finals de setembre o principis d'octubre i reunirà els millors atletes d'aquesta modalitat. La competició està organitzada per l'Ajuntament, el Club Tennis Natació Sant Cugat i el Club Muntanyenc Sant Cugat.

La 35a edició de la Mitja Marató serà Campionat de Catalunya després que la Federació Catalana hagi escollit la candidatura santcugatenca perquè aculli aquesta competició. La cursa repartirà premis en metàl·lic per als cinc primers classificats en categoria masculina i femenina. La Mitja Marató de Sant Cugat compleix els requisits exigits per l'ens federatiu: el circuit està homologat a nivell federatiu, hi ha experiència organitzativa i es dotarà de premis econòmics la competició.

El president de la federació catalana, Joan Villuendas, creu que Sant Cugat es mereix aquest reconeixement.

Joan Villuendas

Sant Cugat té una tradició atlètica molt important i es mereix aquest Campionat de Catalunya.


Les principals figures de l'atletisme català participaran en aquesta competició que pot arribar als 3.000 participants. Villuendas creu que es veurà un espectacle atlètic d'alt nivell.

Manel González

Els millors atletes catalans participaran en aquesta competició.


La cursa també serà Campionat de Catalunya de veterans i tindrà un recorregut de 21 quilòmetres. Empúries organitza aquest any el Català a finals d'aquest mes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.