Ja es coneixen les 13 seleccions que competiran a l'European Regional Open de Boccia de Sant Cugat


  • Comparteix:

El pav 3 serà un dels escenaris del torneig / Font: Boccia2017santcugat.com/

El pav 3 serà un dels escenaris del torneig / Font: Boccia2017santcugat.com/

L'European Regional Open de boccia que es disputa a Sant Cugat del 9 al 16 d'abril ja coneix les 13 seleccions que hi participaran, entre les quals destaca la presència del quart classificat en el rànquing mundial, el Regne Unit. De fet, a l'equip britànic hi haurà David Smith, or als Jocs Paralímpics de Rio de Janeiro en la categoria BC1.

Bèlgica, Dinamarca, França, Grècia, Hungria, Itàlia, Holanda, Noruega, Rússia, Eslovènia, Espanya, Ucraïna i el Regne Unit seran els 13 combinats estatals que participaran en aquesta competició continental que se celebrarà a la ZEM de la Rambla del Celler. Es tracta d'un dels dos European Regional Open que se celebren enguany. El segon es disputarà a Poznan, a Polònia.

Més enllà de ser puntuable per al rànquing mundial de cada una de les set categories que formen la boccia, aquest campionat serà clau per acabar de preparar la Copa d'Europa, que se celebra a Povoa, Portugal, entre l'octubre i el novembre. A més de Smith, la cita tindrà dos medallistes olímpics més més: l'holandès Daniel Pérez, plata a BC1, la mateixa categoria que el britànic, i la grega Anna Ntenta, bronze a la categoria BC3 de parelles.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.