La 20a edició dels Premis Esport en Marxa arriba amb una gala renovada el 4 d'abril


  • Comparteix:

Nou logotip dels Premis Esport en Marxa

Nou logotip dels Premis Esport en Marxa

La 20a edició dels Premis Esport en Marxa, organitzats per Cugat.cat, tindrà lloc el 4 d'abril, a les set de la tarda, amb una gala renovada al Teatre-Auditori amb la presència del Mag Lari. La cerimònia reconeixerà nou guardonats pels èxits de l'esport santcugatenc. Els interessats a assistir a l'acte han de recollir les invitacions a Cugat.cat i vestir d'etiqueta però calçar vambes. L'Ajuntament, el CAR , el grup de comunicació Totmèdia i Chocolat Factory són els patrocinadors dels Premis Esport en Marxa.
Reserva les teves entrades trucant al 93 590 34 34 o al correu nitesport@cugat.cat

Les categories establertes són el millor esportista de l'any, millor equip sènior i júnior, millor entrenador/a, direcció esportiva, promoció de la base, projecció social, exterior i tota una trajectòria. El jurat dels Premis Esport en Marxa està format pel cap d'Esports del Tot Sant Cugat, Àlex López, el director de l'OMET, Xavier Requeno, la cap d'Esports de Cugat.cat, Carme Reverte, el redactor i editor d'Esports de Cugat.cat, Joan Garcia, el regidor d'Esports, Eloi Rovira, el cap de relacions institucionals del CAR, Albert Mendoza, i el president de la Coordinadora, Rafa Robledo, que ha votat per primera vegada.

Els Premis Esport en Marxa tornen al Teatre-Auditori després que el CAR acollís les quatre últimes edicions. El hashtag oficial a les xarxes socials de l'esdeveniment és #esportenmarxastq.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.