El Super Grand Slam de Valldoreix reunirà de nou les millors pales del Circuit Català


  • Comparteix:

El Super Grand Slam de pàdel que es disputarà al Club Esportiu Valldoreix des de d'aquest diumenge durant una setmana reunirà de nou les millors pales del Circuit Català. L'organització treballa per tornar a batre el rècord de participació en un torneig de Super Grand Slam, una fita que van assolir l'any passat amb 220 parelles. Aquest dilluns s'ha presentat la cita a l'EMD de Valldoreix.

La vuitena edició del campionat de pàdel que organitza el Club Esportiu Valldoreix, segona en què és Super Grand Slam, serà una de les principals cites del cinquanta aniversari del Club Esportiu Valldoreix. El Super Grand Slam és el segon tipus de campionat en importància del Circuit Català, només per darrere del Campionat de Catalunya. En aquest sentit, s'espera la presència dels primers classificats del rànquing català tant en masculí com en femení.

Les inscripcions es poden dur a terme a la web de la Federació Catalana fins el divendres a les deu del matí i a hores d'ara mantenen un ritme que fan que l'organització vegi possible batre el rècord de participants a un Grand Slam. El president del club, Joan Carles Pradell, recorda la xifra obtinguda l'edició de l'any passat.

Joan Carles Pradell

L'any passat va ser el torneig amb rècord de participació de parelles. Va tenir un gran èxit i veurem si podem mantenir-nos.


A la presentació hi ha assistit el president de la Federació Catalana de Pàdel, Pere Hernández, que ha lloat el nivell del torneig i la tasca del Club Esportiu Valldoreix.

Pere Hernández

Tenim davant una entitat amb 50 anys d'història i mostrem la nostra admiració.


L'any passat, en la primera edició en què el torneig era de nivell Super Grand Slam, les parelles guanyadores van ser les que a dia d'avui lideren el rànquing català, les formades per Enric Sanmartín i Adrián Biglieri i per Gemma Triay i Lucía Sanz.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.