La UE Sant Cugat de tennis taula somia amb una salvació que és cada vegada més difícil


  • Comparteix:

Josep Antón, en una imatge d'arxiu

Josep Antón, en una imatge d'arxiu

La Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) de tennis taula segueix lluitant per una salvació al grup 3 de Primera Estatal que és cada vegada més complicada. L'equip santcugatenc és avantpenúltim, la primera posició de descens, i, tot i tenir el conjunt a qui persegueix, el Tenis de Mesa Temegueste, a només dos punts, l'equip canari té tres partits menys. Per tot plegat, el capità de la UESC, Josep Anton Velázquez, s'aferra a la competitivitat del seu equip però reconeix que la permanència serà difícil de signar.

La salvació de la UESC a la categoria de bronze del tennis taula estatal dependrà, més enllà de la seva capacitat per resoldre partits d'una manera més efectiva del que ha fet durant bona part de la temporada, del rendiment del Temegueste. L'equip de les Canàries ha ajornat fins a tres partits, alguns dels quals corresponen als que han de disputar a terres catalanes, i que jugarà tots tres l'últim cap de setmana, en què també s'enfrontaran a la UESC.

En aquest sentit, Velázquez recorda que a l'última jornada hi haurà conjunts que ja no s'hi jugaran res, de manera que el seu nivell de competivitat davant el Temegueste pot minvar, tot i tenir a les seves files Antonio Emilio García, un dels jugadors més destacats de la categoria, . Només un reguitzell d'ensopegades dels canaris sumat a un quasi ple de victòries de la UESC en aquests últims quatre partits donarien la salvació als vermell-i-negres. Per tot plegat, el palista de la Unió Esportiva Sant Cugat qualifica l'objecitu de 'complicat'.

Josep Anton Velázque

Ho tenim una mica complicat. Matemàticament no hi ha res decidit, però hem tingut opcions que hem deixat escapar que ara ens situen en una situació bastant complicada.


La UESC jugarà aquest diumenge a la pista de l'Olesa, rebrà després el quart, el Tenerife, tornarà a jugar a domicili i ho farà davant el tercer, el CN Mataró, i acabarà el curs amb aquest partit al pav 1 davant el Temegueste. Per tant, el calendari tampoc no convida a l'optimisme pel que fa al nivell dels rivals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.