Més de 500 inscrits disputaran el Circuit Rafa Nadal de tennis a Valldoreix


  • Comparteix:

Presentació del Circuit Rafa Nadal de tennis a Valldoreix

Presentació del Circuit Rafa Nadal de tennis a Valldoreix

Més de 500 inscrits disputaran la 4a prova del Circuit Rafa Nadal al Club Esportiu Valldoreix entre dimarts de la setmana que ve i diumenge a les categories sub 12 i sub 14 tant masculina com femenina. El torneig reuneix els millors jugadors i jugadores estatals i potencia els valors entre els jugadors amb activitats complementàries a la competició.

El Circuit Rafa Nadal ja s'ha consolidat amb la 4a edició i que està integrada per vuit proves i el màster a Mallorca entre el 20 i el 23 de setembre. El Club Esportiu Valldoreix sempre ha acollit una de les proves d'aquest circuit des de la 1a edició. El director del Circuit Rafa Nadal, Josep Francesc Fernández, destaca l'aportació formativa de Rafa Nadal a aquest torneig.

Josep Francesc Fernández

El torneig és competitiu, però també té una aposta pels valors.


Les finals de la competició es disputaran diumenge de la setmana que ve a partir de les deu del matí. El Circuit Rafa Nadal també s'ha ampliat aquest any a l'estranger amb la disputa d'un nou torneig a Mèxic.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.