L'atletisme i el rugbi, protagonistes a la 20a edició dels Premis Esport en Marxa


  • Comparteix:

El rugbi i l'atletisme han estat els protagonistes de la 20a edició dels Premis Esport en Marxa, organitzats per Cugat.cat. La cita ha posat de relleu de nou la importància de l'esport femení, amb Bàrbara Pla com a millor esportista i el Patí Hoquei Club Sant Cugat femení com a millor equip. Rafa Ruiz (millor entrenador), SantCugatCreix (milllor projecció exterior), StQlímpics (millor projecció social) i el Sant Cugat Esport (trajectòria) han estat la resta de guardonats. 350 persones han assistit a l'acte que ha tingut lloc al Teatre-Auditori.

La jugadora de rugbi del Getxo Bàrbara Pla ha estat escollida millor esportista santcugatenca i agafa el relleu de l'atleta Dídac Salas. Pla ha participat als Jocs Olímpics de Rio amb la selecció espanyola de rugbi a 7 i és un dels referents estatals d'aquest esport. El rugbi també s'ha endut un segon guardó amb el sub 16 del Rugby Sant Cugat com a millor equip júnior després de guanyar el Campionat de Catalunya i d'Espanya.

Un altre dels triomfadors de la nit ha estat el femení del Patí Hoquei Club Sant Cugat com a millor conjunt sènior després de guanyar la lliga, la Supercopa Catalunya i la Copa Generalitat. El jugador sub 16 del Rugby Sant Cugat Pablo Ortiz destaca la feina feta pel conjunt i la capitana del Patí Hoquei, Maria Rosa Tamburini, reconeix que el guardó és un reconeixement a una magnífica temporada.

Pablo Ortiz / Maria Rosa Tamburini

El rugbi cada vegada és més important a Sant Cugat. / Rebem aquest guardó com un gran record de la temporada passada.


L'atletisme ha rebut doble reconeixement: el Club Muntanyenc Sant Cugat, com a millor direcció esportiva pel seu creixement qualitatiu i quantitatiu, i l'escola Joan Maragall, per la participació i consolidació al campionat 'Jugando al atletismo', ha rebut el guardó de millor promoció de la base. Rafa Ruiz també ha estat premiat com a millor entrenador per l'ascens del DSV-Club Voleibol Sant Cugat a Superlliga.

El director tècnic del Muntanyenc, Manel González, ressalta la feina dels atletes, el responsable de l'atletisme del Joan Maragall, Oswaldo Romero, lloa la tasca dels alumnes del centre i l'entrenador del DSV-Club Voleibol Sant Cugat, Rafa Ruiz, creu que aquest guardó reconeix l'esforç de l'equip.

Manel González / Oswaldo Romero / Rafa Ruiz

La feina dels atletes és molt important per al club. / El premi reconeix la feina de tots els alumnes. / L'equip va lluitar molt per assolir l'ascens.


En el capítol de reconeixements a entitats, el SantCugatCreix amb el projecte de Carta Ètica europea com a millor projecció exterior, el StQlímpics com a millor projecció social amb l'esport adaptat i el SantCu a tota una trajectòria pels 100 anys del club en la formació de futbolistes han completat el cartell de guardonats.

Núria Terribas / Mar Rodríguez / Llorenç Santasusa

Hem creat molts projectes en només dos anys i mig d'existència. / Estem molt contents per rebre aquest guardó en un projecte de ciutat. / Aquest guardó és per a tots aquells que han treballat al club durant 100 anys.


La gala ha estat presentada per Marina Romero i amenitzada pel Mag Lari.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.