Itziar Llobet i el Femení Sant Adrià inicien dijous la fase d'ascens a Lliga Femenina


  • Comparteix:

Itziar Llobet, en una acció d'aquesta temporada / Font: Jornadaprevia.es

Itziar Llobet, en una acció d'aquesta temporada / Font: Jornadaprevia.es

La santcugatenca Itziar Llobet, jugadora del Femení Sant Adrià, inicia aquest dijous la fase d'ascens a Lliga Femenina, que es disputa a Lleó fins diumenge. L'equip adrianenc ha acabat la lliga regular en segona posició al grup A, i ha quedat enquadrat al grup 2 de la fase final juntament amb el Clarinos canari, el Cortegada gallec i el Leganés. La jugadora de Sant Cugat, que lluitarà per l'ascens per segon curs seguit, ha anotat 8,5 punts de mitjana i ha agafat prop de dos rebots per partit a la fase regular.

Tot i que les opcions esportives són sempre complicades i que malgrat aconseguir aquest repte per mèrits esportius encara restaria saber si el Femení Sant Adrià podria pujar per qüestions econòmiques, l'equip lila afronta amb il·lusió i ambició la fase per accedir a la màxima categoria del bàsquet estatal, on des de fa temporades només hi militen dos equips catalans: l'Spar Citylift Girona i el Cadí La Seu.

Llobet, que ha tingut un paper important en els 26 partits de la fase regular que ha disputat, amb més de 22 minuts jugats per enfrontament, competirà per segona temporada seguida en aquesta fase després d'haver acabat, juntament amb les seves companyes, en segona posició del grup A amb 21 victòries en aquestes 26 jornades. Els quatre primers classificats de cada grup han accedit a la fase final.

Així, les adrianenques es veuran les cares amb el primer i quart del grup B, el Clarinos i el Cortegada, i amb el tercer del seu grup, l'A, el Leganés. Els dos primers classificats dels dos grups de la fase final es veuran les cares en dues finals, i és que el guanyador de cada un d'aquestes eliminatòries obtindrà un bitllet per a la Lliga Femenina.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.