La UESC de tennis taula necessita una carambola per arribar amb opcions de permanència a la darrera jornada


  • Comparteix:

Josep Anton Velázquez en una imatge d'arxiu

Josep Anton Velázquez en una imatge d'arxiu

La secció de tennis taula de la Unió Esportiva Sant Cugat es juga la jornada que ve la permanència en el grup 3 de Primera Divisió i no depèn d'ella mateixa. El conjunt santcugatenc ha d'esperar que el CD Tennis de Mesa Temegueste perdi els enfrontaments que té pendents contra Olesa, Falcons de Sabadell i Esparreguera i que disputarà abans del seu partit contra la UESC.

Ara per ara els vermell-i-negres no tenen la salvació a la seves mans. Fins i tot el partit que juguin contra el CD Tennis de Mesa Temegueste pot ser intrascendent si els canaris guanyen algun dels tres partits que tenen pendents contra Olesa, Falcons i Esparreguera. I més tenint en compte que el Temegueste té a les seves files un dels millors jugadors del campionat, Antonio Emilio García Jiménez, internacional espanyol que ha fet un ple de victòries aquesta temporada.

Un dels jugadors de la UESC, Josep Anton Velázquez, creu que és complicat arribar amb opcions de salvar la categoria.

Josep Anton Velázque

Haurien de perdre els tres partits que juguen abans de fer-ho amb nosaltres per tenir opcions de permanència si els guanyem després nosaltres i recuperem l'average.


El Temegueste juga divendres a dos quarts de vuit de la tarda contra Esparreguera, i dissabte dos partits, a dos quarts d'onze del matí a Olesa i a les sis de la tarda contra Falcons. Si els canaris no guanyen cap dels partits abans del que jugaran contra la UESC, els santcugatencs sí que tindrien a les seves mans poder mantenir-se a Primera Divisió en el partit que juguen diumenge a les onze del matí.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.