L'European Regional Open de boccia d'esport adaptat comença avui


  • Comparteix:

La boccia serà protagonista aquesta setmana a Sant Cugat

La boccia serà protagonista aquesta setmana a Sant Cugat

13 seleccions participen entre aquest dimarts i dissabte a l'European Regional Open de boccia d'esport adaptat a la ZEM de la Rambla del Celler. La inauguració oficial serà a tres quarts de set amb la desfilada dels diferents participants. La Gran Bretanya i Grècia són les seleccions favorites al triomf final. Més de 300 persones entre esportistes, jutges i voluntaris formaran part de la competició.

Sant Cugat torna a acollir una cita internacional de boccia d'esport adaptat després de ser la seu al 2015. La competició serà puntuable per a la Copa del Món de 2018.

La Gran Bretanya, quarta al rànquing mundial per equips, i Grècia, tercera, són les dues seleccions que tenen més opcions de guanyar. La selecció espanyola també arriba en bona forma i tindrà la participació del santcugatenc Àlex Trullas.

La competició tindrà una primera ronda formada per dos grups i després hi haurà una segonda ronda eliminatòria amb enfrontaments directes. Una setantena de voluntaris ajudarà en les tasques d'assistència i logística dels participants.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.