Les anècdotes i vivències dels socis del CTN Sant Cugat vertebren el llibre '50 anys fent club'


  • Comparteix:

Anna Valdés, socia, Eloi Rovira, regidor d'esports, Antoni Lloret, president, i Mònica Palasí, coautora, durant la presentació

Anna Valdés, socia, Eloi Rovira, regidor d'esports, Antoni Lloret, president, i Mònica Palasí, coautora, durant la presentació

El Club Tennis Natació Sant Cugat ha culminat el seu 50è aniversari amb la presentació del llibre '50 anys fent club', que recull el recorregut de l'entitat a partir de les anècdotes dels seus socis. L'agència de comunicació Comparteix, dirigida per Mònica Palasí, ha estat la responsable de la redacció i l'edició de la publicació, que compta amb més de 150 imatges que plasmen l'evolució d'una entitat que ha avançat de la mà de la ciutat.

Quan es va posar sobre el paper la voluntat d'escriure un llibre que recollís la trajectòria dels 50 anys del Club Tennis Natació Sant Cugat, es va posar un èmfasi especial damunt el contingut del llibre, que no fos únicament informatiu ni fos feixuc a l'hora de llegir.

Les diferents històries d'uns 50 socis són el punt de sortida per aconseguir el dinamisme i l'agilitat que es buscava des de la junta, assegura Mònica Palasí, responsable de la coordinació editorial i part de la redacció. A més, la periodista explica que no hauria estat possible aconseguir el to personal del llibre sense la col·laboració dels membres.

Mònica Palasí

S'ha fet a base de records i passió, perquè aquest club l'estima tothom. Aquesta estima fa que vulguin treballar pel club i ens ho han posat molt fàcil


El llibre parteix de la història del club, que s'explica en els primers capítols. El seu tarannà familiar, promogut pel el Dr. Eduard Garriga, el primer president de l'entitat, la relació amb Sant Cugat, l'entorn de Collserola i l'esport són altres dels elements que apareixen en la obra. A més, es fa una menció especial a tots els presidents de la història del Club Tennis Natació Sant Cugat. L'actual, Antoni Lloret, es mostra satisfet per la publicació, que posa el punt final a la celebració del mig segle.

Antoni Lloret

Per nosaltres és una gran il·lusió presentar aquest llibre. És un colofó als actes conmemoratius del 50è aniversari


L'últim capítol mira cap el futur i les altes expectatives de la junta i els socis de creixement. De moment, però, estan a l'espera d'una resolució definitiva en el litigi urbanístic que és manté a Torre Negra.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.