El FS Sant Cugat i l'Escola de Patinatge Artístic seran els inquilins del pavelló de la Guinardera


  • Comparteix:

El pavelló de la Guinardera

El pavelló de la Guinardera

El Futbol Sala Sant Cugat i l'Escola de Patinatge Artístic són els clubs triats per l'Ajuntament per ser els inquilins del futur pavelló de la Guinardera a partir de la temporada que ve. El regidor d'Esports, Eloi Rovira, ha explicat a Cugat.cat que al pav 3 de la Rambla del Celler hi conviuran l'Handbol Sant Cugat i l'Handbol Valldoreix, mentre que el PHC Sant Cugat guanyarà franges al pav 2. Tot plegat forma part d'una reordenació dels equipaments esportius que atorgarà més hores de pista coberta a totes les entitats.

Pavelló de la Guinardera
La seva posada en funcionament està prevista per a l'inici de la temporada que ve, i allà hi duran a terme la seva activitat el Futbol Sala Sant Cugat i l'Escola de Patinatge Artístic, que deixen el pav 3 i pav 2 de la Rambla del Celler. En aquest sentit, el regidor d'Esports ha explicat que hi havia diferents propostes per la reordenació dels equipaments amb la incorporació del pavelló de la Guinardera, i la tria ha prioritzat unificar l'activitat d'esports i entitats en una sola instal·lació.

Rovira ha reconegut a Cugat.cat que entén que aplicar aquest canvi és 'complicat' per a les entitats i ha qualificat de 'valenta' la decisió que ha pres l'Ajuntament en la reordenació.

Eloi Rovira

Transmetre això a les famílies no és fàcil. Entenem que gestionar aquest canvi és complicat. És una novetat molt gran i molt valenta per part de l'equip tècnic.


El regidor d'Esports ha explicat que ja hi ha un projecte de treball per habilitar una línia d'autobusos que surtin des del centre de la ciutat fins la Guinardera per facilitar el desplaçament de tècnics, esportistes i famílies.

Eloi Rovira

Actualment hi ha una parada de bus de línia regular que creiem que és insuficient, i per això farem aquesta nova línia llançadera.


Més enllà d'aquests dos clubs, el Club Voleibol Sant Cugat també disposarà d'algunes franges per a l'entrenament dels seus equips al futur pavelló de la Guinardera.

Pav 3 de la Rambla del Celler
L'Handbol Sant Cugat centralitzarà tota la seva activitat en aquest equipament i, per tant, deixarà d'utilitzar Can Llobet per a la disputa de partits i entrenaments per alguns dels seu equips. A més, al pav 3 hi passarà a disputar els seus partits l'Handbol Valldoreix, que deixa el Pavelló de Voleibol de Sant Cugat a Valldoreix.

Pav 1 de la Rambla del Celler i pavelló de l'Escola Europa
La Unió Esportiva Sant Cugat i el Qbasket Sant Cugat mantindran el gruix dels seus entrenaments i partits al pav 1, però guanyen espai al pavelló de l'Escola Europa, on també competeixen els equips d'aquest centre. Abans, l'equipament de l'Europa també el feien servir conjunts de l'Handbol Sant Cugat i del Futbol Sala Sant Cugat, que hi deixaran d'anar. El bàsquet també utilitzarà algunes franges al pavelló de l'escola Maragall i al Centre d'Alt Rendiment (CAR).

Pav 2 de la Rambla del Celler
El Patí Hoquei Club Sant Cugat augmentarà la seva presència al pav 2, en una instal·lació en què l'Escola de Patinatge encara tindrà, això sí, alguna franja horària. El Patí Hoquei completarà la seva activitat al CAR i a les pistes de la ZEM Jaume Tubau, a dia d'avui descobertes. Ara bé, Rovira ha recordat que hi ha la previsió que cap a finals d'any comencin les obres per cobrir aquestes pistes.

Pavelló de Voleibol de Sant Cugat a Valldoreix i Can Llobet
Totes dues instal·lacions mantindran en bona mesura la seva ocupació. Això sí, tant el Voleibol Sant Cugat en el cas del pavelló valldoreixenc com l'Olímpyc Floresta en el cas de Can Llobet ampliaran les franges, tenint en compte que s'alliberen horaris d'entitats que abans les ocupaven.

El futur pavelló de l'institut Leonardo da Vinci
Aquesta reordenació s'ha dut a terme, també, amb la previsió que a partir del curs 2018-19 es entri en funcionament el pavelló de l'institut Leonardo da Vinci, que pot acollir activitat de bàsquet i voleibol.

Els criteris
Rovira ha explicat que els criteris que s'han dut a terme per dissenyar el nou repartiment d'equipaments ha estat per raons de característiques de les instal·lacions en funció de la compatibilitat d'esports en aquests espais i de la possible divisió de pistes, del volum de jugadors de les entitats i de les categories on militin els primers equips de les mateixes, i d'una voluntat d'unificar esports i funcionament dels clubs en un mateix espai.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.