Joan Pahisa i Àlex Trullas disputen aquest dissabte el Campionat de Catalunya de boccia al pav 3


  • Comparteix:

A l'esquerra, el santcugatenc Àlex Trullas participa al Campionat de Catalunya aquest dissabte al Pav 3

A l'esquerra, el santcugatenc Àlex Trullas participa al Campionat de Catalunya aquest dissabte al Pav 3

Els santcugatencs Joan Pahisa i Àlex Trullas disputen el Campionat de Catalunya individual de boccia que es disputa aquest dissabte al Pav 3 de la Rambla del Celler. Una vintena de participants lluitaran per aconseguir aquest títol. La Federació Esportiva Catalana de Paralítics Cerebrals (FECPC) i el Boccia Team organitzen la competició que guardonarà els millors esportistes catalans de l'especialitat.

Sant Cugat, després d'acollir l'Open European de boccia, torna a ser l'escenari d'una competició destacada. El pav 3 acull el Campionat de Catalunya que reunirà els millors jugadors nacionals de l'especialitat. La competició s'iniciarà a dos quarts de deu del matí amb les eliminatòries i les finals seran a partir d'un quart de dues de la tarda. L'entrega de premis i medalles de les categories individuals, per parelles i equips serà a un quart de tres de la tarda.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.