Beltran (Una UESC X A Tots): 'Ens hem trobat un grup de pares i mares amb ganes d'ajudar'


  • Comparteix:

La foto de la candidatura de Vicenç Beltran / Font: Unauescxatots.cat

La foto de la candidatura de Vicenç Beltran / Font: Unauescxatots.cat

El candidat a la presidència de la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) per la proposta Una UESC X A Tots, Vicenç Beltran, defineix en una entrevista a Cugat.cat la seva candidatura com un grup de pares i mares amb ganes de dur a terme un projecte i ajudar al bon funcionament de l'entitat. A l'entrevista, també hi intervenen els responsables de l'àrea masculina i femenina del bàsquet a la candidatura, Marcel Arnau i Joan Carles Sada, i l'encarregada de dirigir l'àrea social, Pilar Bladé. En l'àrea econòmica, Beltran ha anunciat que hi ha converses avançades amb dos patrocinadors 'importants', sense voler avançar-ne més detalls.

ESCOLTA-HO


Quin paper ha tingut Vicenç Beltran a la UESC fins ara?
'Se'm va oferir la possibilitat de col·laborar amb el club, i se'm va donar el càrrec de vicepresidència. Em vaig trobar amb un club en què hi havia molta cosa a fer.'

'L'evolució de tot plegat va ser que jo veia la manera de funcionar el club d'una manera i l'altra banda ho veia d'una altra manera, així que el millor que va poder passar és que cadascú anés cap a la seva banda'.

'Han passat dos anys, on he estat a la graderia animant els meus fills i altres equips fins ara. No he fet oposició en absolut.'

Les idees destacades de l'àrea esportiva del bàsquet

Joan Carles Sada (àrea femenina):

'La branca femenina s'està aguantant amb fils. Hem intentat amb diferents ajudes d'altres clubs situar-la molt millor del que podria haver quedat'.

'La renovació de Marta Rosanas, juntament amb el seu segon entrenador, el Manel, està totalment encaminada'.

'L'acord amb el Cerdanyola no existeix, no està signat. És una demanda d'ajuda a amics de la zona: el que vam fer és intentar que les nostres noies poguessin seguir jugant i al nivell que es mereixen'.

'El més important, però, són els tres preinfantils que vam fer. Hi ha molt poques nenes, però treballem per crear més preinfantils'.

'Tant de bo no haguéssim d'utilitzar jugadores de Cerdanyola, però a dia d'avui només hi ha 14 nenes en col·legis per formar equips'.


Marcel Arnau (àrea masculina):

'La idea és de continuïtat. Ja hem parlat amb una majoria d'entrenadors, que ha acceptat la proposta. Estan engrescats amb un canvi'.

'Una de les qüestions que hem detectat i volem solucionar és dedicar molt més als equips i als entrenadors. Hi ha informacions que ens parlen de certa deixadesa en alguns equips'.

'Crearem una àrea tècnica comandada per Dani José, en què s'ocupi de les dues àrees per igual, femení i masculí, cosa que ara no es dóna. També volem un estil propi de la UESC'.

'Hem detectat diferències entre els equips de diferents nivells. Volem tractar els equips d'una forma més seriosa, amb un primer i segon entrenador amb una capacitació tècnica'.

'La política d'incorporacions seria molt controlada, en el sentit de cobrir unes necessitats determinades per a un equip, sempre potenciant el planter que ja tenim'.

'Els entrenadors dels sèniors masculí i femení han acceptat la proposta d'entrenar també els preinfantils negres de nois i de noies'.


Quin projecte hi ha per a la secció de tennis taula?

Vicenç Beltran:

'Ens vam reunir amb la secció i estan molt focalitzats a crèixer de baix a dalt. No tenen pressa per recuperar la categoria de bronze'.

'Ens agradaria que tinguessin molta més visibilitat, que el tennis taula no fos un esport tan amagat. Que tingui més projecció'.


Les idees destacades de l'àrea social

Pilar Bladé:

'Ens vam reunir amb la gent d'ASDI, amb el seu president, Enric Tomàs, per continuar el que està fet i molt ben fet. Es va començar un projecte molt difícil i nosaltres aprendrem a reforçar-lo i millorar-lo'.

'La principal novetat és intentar fer un segon anell de la junta, per resoldre problemes que no arriben a la junta, i per difondre les nostres activitats al poble. Cal implicar tots els equips'.


Les idees destacades de l'àrea econòmica

Vicenç Beltran:

'Tenir el Jordi Puiggené, l'actual tresorer, amb nosaltres és un dels grans fitxatges. Tenim la garantia que la part econòmica ja la coneix amb els dos últims anys, en què la situació ha estat convulsa'.

'El Jordi ens ha comunicat que hi ha un racó que intentarem reforçar amb la recerca de nous patrocinadors'.

'Estem en contacte amb dos patrocinadors importants, amb els quals les converses estan encaminades. Ara bé, hem de buscar patrocinadors petits, que poden reforçar equips puntuals'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.