Trenchs (Estimem l'Esport): 'La nostra candidatura no és continuista ni trencadora, és nova'


  • Comparteix:

La candidatura de Lluís Trenchs / Font: Lluís Trenchs

La candidatura de Lluís Trenchs / Font: Lluís Trenchs

El candidat a la presidència de la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) per la proposta Estimem l'Esport, Lluís Trenchs, assegura en una entrevista a Cugat.cat que la seva candidatura no és ni continuista ni rupturista, sinó que es tracta d'un grup nou que assumeix el repte amb innocència i ganes. A l'entrevista, també hi intervé el responsable de l'àrea econòmica, Xavier Domingo. En l'àrea de comunicació, Trenchs ha anunciat que en cas de victòria la junta que presidirà crearà una aplicació mòbil perquè els socis consultin tota la informació dels equips, partits, etcètera.

ESCOLTA-HO

Quin paper ha tingut Lluís Trenchs a la UESC fins ara?
'Com a boig del bàsquet, he vist totes les categories abans que decidís res a les eleccions. Sempre que podia m'escapava al pavelló a veure els equips'.

'Estic encantat amb la gestió que s'ha fet amb els meus fill, no poso cap pega. Sí que observo coses a aprendre'.

'La relació amb la junta directiva actual és fantàstica. No puc fer res més que agrair la seva feina'.

'La nostra candidatura és nova. No és continuista ni trencadora, és nova. Som gent que comença de zero, amb innocència i ganes'.

Les idees destacades en qüestions esportives:
'Crearem l'àrea Bàsquet, en què s'uniran les branques masculina i femenina, de bàsquet només. La durà el Jordi Balaguer, amb qui s'intentarà definir de manera molt clara la filosofia del bàsquet'.

'Es va dir que avui el club no tenia una estructura pensada per edats, i això ho he de rectificar: té una eina, és el 'Llibre Vermell', en què es diu quina és la manera de jugar de cada edat. Penso que és important aclarir-ho'.

'Es complimentarà amb una nova àrea, que serà la Pedagògica. La durà una persona externa, el Juanjo Porres, de manera que serà més objectiva. Intentarem unir les quatre potes de la cadira del club: la junta, els socis, els jugadors i l'entorn'.

'La nostra idea és seguir aplicant la mateixa a tot el club. És una idea que ha funcionat, d'èxit. El Ramon Cuñé va arribar fa un any i mig al club, i el club era caòtic. La Mònica hi va posar remei posant el Ramon'.

'Ha fet una feina excel·lent. Hem arribat a nivells alts i hi ha una unió entre els entrenadors del masculí que mai abans hi havia hagut. És per treure's el barret'.

'Pel que fa a les diferències de tractament en funció de la categoria de cada equip, s'han fet proves pilot a coses a dur a terme. No oblidem que fa un any i mig que és al càrrec. A poc a poc es va implantant'.

'M'ha fet mal que es critiqués el treball amb la part física. S'ha fet una feina meravellosa, i ho volem implantar a cada vegada més equips. Però no podem pretendre que en un any i mig s'arregli tot'.

'Amb el Cesc parlem contínuament. El Ramon va apostar per ell. No oblidem que al principi de temporada va ser molt criticat. El Cesc ha demostrat la categoria que té i el Ramon l'encert de triar-lo'.

'Volem tancar el tema de col·laboracions. Hem de trobar gent de casa, en som molts a Sant Cugat'.

'Em costa molt entendre que un club com la UESC hagi de dependre d'un altre club. Buscarem totes les opcions abans d'anar a buscar a altres llocs'.

'Sabem que hi ha un acord amb Cerdanyola, però desconeixem els seus termes. No sabem les contrapartides. Simplement, no coincideix amb la nostra filosofia'.

'Ens agradaria que al setembre no s'hagi d'utilitzar jugadores del Cerdanyola, però cal veure bé en què consisteix l'acord'.

Quin projecte hi ha per a la secció de tennis taula?
'Han crescut molt, en dos anys han multiplicat per cinc el nombre de jugadors i jugadores. Necessiten més gent, i els he proposat maneres d'ajudar-lo, a nivell econòmic i de gestió'.

'És una àrea que funciona de manera molt autònoma, i nosaltres els animem a compartir altres àrees per poder recaptar més gent'.


Les idees destacades de l'àrea econòmica:
Xavi Domingo:

'Volem fer una forta aposta pel micromecenatge. Pensem que pot ser una eina molt últim per fer front a campanyes puntuals, fets esporàdics'.

'Més enllà dels recursos, el micromecenatge té l'afegit que és una manera de fer club, promocionar-nos a la ciutat'

'A més, haurem de potenciar les formes més tradicionals de trobar recursos. Potenciarem els espònsors, mantenint la base actual, i en buscarem de nous des del primer dia'.

Les idees destacades en temes socials:
'Creem la nova àrea Anima't. Pensem que el club ha d'estar viu, i aquesta àrea està enfocada a fer moltes coses. Partits entre pares i fills, exhibicions d'entitats socials als descansos dels partits, etcètera'.

'A nivell de comunicació, hem treballat molt en aquest aspecte. Hem confiat en la Setsuko Nakajima, i en aquesta àrea tenim una aposta molt important: si guanyem, farem una aplicació mòbil per a la UESC, on arribi tota la informació del club'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.