José (Una UESC X A Tots): 'Visualitzo tenir el sènior femení a Copa Catalunya i el masculí a Lliga EBA'


  • Comparteix:

Dani José, candidat a director tècnic per a la UESC / Font: Roser Vilallonga - Unauescxatots.cat

Dani José, candidat a director tècnic per a la UESC / Font: Roser Vilallonga - Unauescxatots.cat

El director tècnic per la candidatura Una UESC X A Tots, Dani José, opina en una entrevista a Cugat.cat que la Unió Esportiva Sant Cugat té potencial per tenir el primer equip masculí a Lliga EBA i el femení a Copa Catalunya. Això sí, José assegura que a aquestes fites s'hi arribarà a través del que generi la base del club, la qual, segons el candidat a director tècnic, cal treballar a través d'una bona xarxa d'scouting. A més, Jose anuncia que el presidenciable de la candidatura, Vicenç Beltran, s'ha reunit amb l'Ajuntament per proposar que la Federació Catalana faci un curs de nivell 0 d'entrenadors a la ciutat.

ESCOLTA-HO


Repassa les frases destacades de l'entrevista:

'Volem fer un club unificat, no volem que hi hagi dos clubs, un femení i un masculí, amb dos pressupostos diferents i dos coordinadors diferents, que a més no tenen gaire relació entre ells'.

'Cada etapa ha de saber què treballa, com si fos anar pujant una escala fins arribes a dalt de tot, que és l'edat sènior. Això crea una filosofia de joc'.

'El sostre de la UESC és el que nosaltres generem. L'important és fer un bon treball de base, a través sobretot d'una gran tasca d'scouting.'

'Visualitzo tenir el sènior femení a Copa Catalunya i el masculí a Lliga EBA'.

'Les incorporacions sempre seran pels equips negres, i seran complements per poder competir a Preferent, peces que ens falten.'

'Competim de manera sana amb tots els esports, però hem de fer que la gent vulgui jugar a bàsquet. Hem de tenir localitzats els bons jugadors i jugadores i atraure'ls a la UESC'.

'Hi ha molt bona sintonia amb Marta Rosanas. Va ser alumne meva, i com ella portava el júnior del Cerdanyola femení ens hem enfrontat. És una gran entrenadora i hi confio plenament'.

'Podem fer iniciatives per atraure jugadores a la UESC, com fer campus de manera gratuïtes per a jugadores joves'.

'Hem de tenir grans entrenadors a la base. Als equips preinfantils, en què aprenguin bàsquet i valors'.

'No entenc perquè el sènior masculí té preparador físic i el femení no. Això s'ha d'arreglar'.

'És evident que tothom ha de tenir el títol, com tothom qui condueix té el carnet de conduir. Volem subvencionar-los, però és una inversió per a l'entrenador'.

'El Vicenç Beltran ja ha parlat amb l'Ajuntament per poder fer un Curs de Nivell 0 d'entrenadors a Sant Cugat, de manera que ningú s'hagi de desplaçar per fer el curs'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.