Cuñé (Estimem l'Esport): 'Volem aplicar de manera homogènia les proves pilot d'alguns equips'


  • Comparteix:

Ramon Cuñé, candidat a director tècnic per a la UESC / Font: Uesc.cat

Ramon Cuñé, candidat a director tècnic per a la UESC / Font: Uesc.cat

El director tècnic per la candidatura Estimem l'Esport, Ramon Cuñé, assegura en declaracions a Cugat.cat que la temporada que ve s'aplicaran a tots els equips del club les proves pilot que, segons Cuñé, han estat un èxit en determinades plantilles de l'entitat en les quals s'han engegat. L'entrenador ha estat director tècnic de la branca masculina l'última temporada i mitja, i es mostra satisfet amb els resultats obtinguts i il·lusionat per fer-se càrrec i potenciar els equips femenins.

Cuñé es defineix com una persona enèrgica, ambiciosa i treballadora. En aquest sentit, el tècnic reconeix que el va impactar el repte de fer-se càrrec de la direcció tècnica de la branca masculina de l'entitat, però assegura que amb l'ajuda de tots els entrenadors ha fet retornar l'orgull de club a la UESC. Una línia de treball que mantindrà si surt elegida la candidatura de la qual forma part.

Ramon Cuné

Amb l'ajuda de tots hem pogut tornar a tenir orgull de club, fet del qual n'estic molt satisfet.


Cuñé també ha posat l'èmfasi en la bona relació entre els entrenadors dels equips masculins, i recorda que la base del treball és l'anomenat 'Llibre Vermell', que el tècnic va crear juntament amb Jordi Balaguer, responsable de l'àrea Bàsquet de la candidatura de Trenchs. El tècnic assegura que ja es reconeix una línia de joc homogènia en els equips masculins. En aquest sentit, la direcció del treball de l'estructura tècnica incidirà, sobretot, en la part tècnica.

Ramon Cuné

És una línia que ens permeti molt incidir en la part tècnic, perquè amb la tècnica es millora la tàctica.


Pel que fa a les opinions que asseguren que s'han tractat diferent els equips que duen la denominació de 'blanc' i 'vermell', el tècnic explica que des de la seva arribada s'ha dut a terme unes 'proves pilot' que s'han aplicat a uns equips en concret, i que segons l'actual director tècnic del club han tingut èxit. En aquest sentit, apunta que el següent objectiu és incorporar aquest treball a la resta dels equips.

Ramon Cuné

Hem engegat unes proves pilot a nivell físic i tècnic en alguns equips, que ens ha donat bons resultats i que la temporada que ve aplicarem de forma homogènia a tots els equips del club.


Pel que fa la renovació de Cesc Senpau al capdavant del sènior A, Cuñé explica que després de les fases davant el Roser es va reunir amb l'entrenador i ja van començar a treballar de cara la propera temporada. De fet, recorda que l'aposta del tipus de plantilla va ser de treball conjunt amb Senpau, i es marca el repte per a la temporada que ve, en cas que segueixi al càrrec, com una millora del rendiment d'aquest curs.

Ramon Cuné

Després de les fases ens vam reunir el Cesc i jo, i hem delimitat els reptes: l'objectiu principal és millorar.


Pel que fa els equips femenins, Cuñé reconeix que desconeix el seu funcionament perquè no era del seu àmbit, i en aquest sentit diu que no pot explicar el tipus d'acord que hi ha amb Cerdanyola. Ara bé, es marca el desenvolupament de la secció com un tema prioritari i il·lusionant. De fet, pretén que hi hagi un equip per cada edat, un fet que pot habilitar que hi hagi incorporacions.

Ramon Cuné

Les incorporacions s'han de tenir en compte depenent de l'equip. En el femení, la nostra intenció és tenir un equip per cada edat. Si hem d'incorporar per fer-ho, ho farem.


A nivell de llicències dels entrenadors, Ramon Cuñé apunta que ell ha fomentat que alguns entrenadors comencin a cursar les llicències, però també explica que l'organigrama que espera dirigir apostarà i molt per a la formació interna.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.