La Unió Esportiva Sant Cugat, un club amb prop de 400 jugadors i jugadores


  • Comparteix:

Imatge de la presentació d'aquesta temporada de la UESC

Imatge de la presentació d'aquesta temporada de la UESC

Les eleccions a la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) decidiran avui la junta directiva d'un club amb prop de 400 jugadores i jugadores, repartits entre el bàsquet i el tennis taula. Pel que fa a la secció de bàsquet, 27 equips formen l'estructura del club, als quals se'ls afegeixen els equips de veterans i veteranes i el conjunt UESC-ASDI. A tots aquests membres se'ls uneixen els set equips de tennis taula, amb una seixantena de jugadores i jugadores.

La UESC té quatre equips sènior: dos masculins i dos femenins. A l'edat júnior, els vermell-i-negres tenen dos conjunts masculins i un de femení, en cadet set equips de nois i tres de noies, en infantil tres equips masculins i en preinfantil quatre conjunts de nois i dos de noies. Pel que fa el tennis taula, el club reparteix els 60 jugadors i jugadores que té en set equips.

La nova junta haurà de respondre les necessitats de prop de 400 jugadors i jugadores i les seves famílies, fet que suposa un dels planters més importants del bàsquet català i un creixent desenvolupament del tennis taula.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.