El Festival d'Estiu del Club Gimnāstica Sant Cugat aplegarā 500 participants al pav 3 aquest diumenge


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu del Club Gimnāstica Sant Cugat / Font: Club Gimnāstica Sant Cugat

Imatge d'arxiu del Club Gimnāstica Sant Cugat / Font: Club Gimnāstica Sant Cugat

El Club Gimnāstica Rítmica i Estčtica Sant Cugat aplegarā aquest diumenge al voltant de 500 participants al Festival d'Estiu, que serveix per tancar el curs esportiu. L'acte donarā el tret de sortida a les deu del matí i estarā dividit en tres parts, tenint en compte el gran volum de gimnastes que en formaran part. L'organitzaciķ estā pendent de la confirmaciķ de l'assistčncia de la internacional Natālia Garcia, que espera poder ser a la cita.

L'augment de membres que formen part del Club Gimnāstica Sant Cugat ha obligat l'entitat a fer canvis en el format del Festival d'Estiu. Els primers en fer les seves exhibicions, de deu a onze del matí, seran una part dels grups de les escoles de la ciutat, que mostraran l'exercici que duen treballant durant el curs. Aquests grups aniran acompanyats dels conjunts de base del club, unes exhibicions que completaran la resta d'escoles amb grups de ball entre les dotze del migdia i la una de la tarda.

A l'hora de dinar s'aturarā l'activitat, que es reprendrā a partir de les cinc de la tarda. Llavors serā el torn dels equips de competiciķ del Gimnāstica Sant Cugat, que mostraran els seus exercicis als assistents. Tot plegat, amb el dubte de saber si el māxim exponent de l'entitat, la gimnasta de la selecciķ espanyola Natālia Garcia, podrā participar de la gala, tenint en compte que es troba en un moment en quč el calendari de competicions és atapeīt.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opiniķ expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o ilˇlegal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancelˇlar el dret de publicaciķ als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.