La Coordinadora d'Entitats Esportives de Sant Cugat fa un pas endavant amb una renovada pàgina web


  • Comparteix:

La Coordinadora d'Entitats Esportives ha presentat aquest divendres el nou lloc web

La Coordinadora d'Entitats Esportives ha presentat aquest divendres el nou lloc web

La Coordinadora d'Entitats Esportives de Sant Cugat fa un pas endavant en la voluntat de créixer i ser un referent a la ciutat amb la presentació d'una pàgina web renovada. El nou espai, que pretén que es nodreixi mitjançant la interacció dels 12 clubs que formen l'associació, permet obtenir la informació de cada entitat, posar-se en contacte amb la Coordinadora i saber de les últimes informacions relacionades amb els clubs. La pàgina estarà plenament operativa a finals de la setmana que ve.

El president de la Coordinadora, Rafa Robledo, i el col·laborador del grup, Antonio Gregorio, han presentat la nova pàgina web a la seu de l'associació. El nou lloc, desenvolupat per Room.cat, amplia la seva oferta de serveis i renova també les seves xarxes socials: el compte de Facebook, Twitter i Instagram. Tot plegat, segons Robledo, respon a un canvi d'estratègia que espera que millori la comunicació de la Coordinadora amb la ciutadania.

Rafa Robledo

Estem intentant que canviïn les formes. Pretenem consolidar-nos a nivell intern, i també crèixer en capacitat de comunicació amb els nostres ciutadans.


Robledo, a més, ha explicat que el club està pendent de començar a treballar amb una empresa que li pugui gestionar patrocinis, però que per arribar a aquesta situació cal que el funcionament de la Coordinadora es consolidi. Per fer-ho, s'han de dur a terme activitats com la que el president ha assegurat que es farà a la tardor: una Festa Multiesportiva en què es mostri un tast dels diferents esportes que practiquen les 12 entitats que formen l'associació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.