El Club Gimnàstica Sant Cugat posa el punt final a la temporada amb l'exhibició del Festival d'Estiu


  • Comparteix:

El Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat s'ha acomiadat de la temporada aquest diumenge amb una exhibició de tots els equips al Festival d'Estiu. Prop de 500 participants de rítmica escolar, rítmica federada i de l'agrupació d'estètica han dut a terme diferents coreografies. Els equips júnior i infantil d'estètica allarguen la temporada fins al cap de setmana que ve quan participaran a la Copa d'Espanya.

La temporada de gimnàstica rítmica i estètica a Sant Cugat ha finalitzat aquest diumenge amb una exhibició per a les famílies al pav 3 de la Rambla del Celler. L'acte s'ha estructurat en tres blocs i ha començat a les nou del matí amb la rítimica escolar, que ha ocupat les dues primeres fases prèvies a l'aturada per dinar. 12 escoles han participat i les nenes del Joan Maragall, Santa Isabel, Pi d'en Xandri, Gerbert d'Orlach, Olivera, Turó de Can Matas, La Floresta, Collserola, Pureza de María, El Pinar, Ciutat d'Alba i Pins del Vallès han fet la seva exhibició.

A la tarda ha estat el torn dels equips del Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat on s'ha vist l'equip júnior que ha finalitzat dotzè a la Copa del Món. Nenes de totes les categories, de prebenjamí a sènior, han passat pel pavelló per acomiadar-se de la temporada. El president del club, Toni Molina, assegura que aquest tipus de celebracions són claus per a l'evolució esportiva de les més petites.

Toni Molina

És un dia molt important per al club. Les gimnastes mostren el treball als pares. Els balls d'exhibició serveixen perquè les més petites vegin on poden arribar.


La celebració també ha tingut la participació de l'equip sènior, que per segona temporada consecutiva disputa la primera categoria estatal de gimnàstica rítimica.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.