El Sant Cugat FC queda enquadrat al grup 1 en l'organització provisional de la Primera Catalana


  • Comparteix:

El SantCu, de nou al grup 1

El SantCu, de nou al grup 1

La Federació Catalana de Futbol ha situat el Sant Cugat FC al grup 1 de Primera Catalana en l'organització provisional que s'ha dut a terme de la màxima competició del futbol català. Tot i la intenció del SantCu de canviar de grup, de moment l'equip vermell-i-negre manté la participació al grup 1, on aquest curs ha assolit la permanència a l'última jornada. El Júpiter, la Montañesa, el Sabadell B i la Jonquera descendeixen de Tercera Divisió a aquest grup.

La Federació ja ha publicat les agrupacions d'equips de manera provisional tot i que adverteix que el possible ascens del Peralada a Segona Divisió A pot afectar a la configuració final d'aquests grups. En el cas del SantCu, sap que tindrà, de manera segura, conjunts de la tradició del Júpiter, la Montañesa, i el Sabadell B, que aquest curs han descendit de Tercera Divisió. El Jonquera és a hores d'ara equip de Primera Catalana, però es mantindrà a Tercera si el Peralada, finalment, ascendeix.

A aquest grup arriben de Segona Catalana el Castellar, el Cardedeu i el Banyoles, i el San Cristóbal aterra de l'altre grup de la categoria, el 2. Més enllà del SantCu, repeteixen Farners, Fundació Esportiva Grama, Llagostera B, Lloret, Manlleu, Manresa, Mollet, San Juan de Montcada i Vic.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.