L'app de la Carta Ètica de SantCugatCreix entrarà en funcionament al setembre


  • Comparteix:

L'associació esportiva SantCugatCreix ha presentat aquest dimarts l'app per a mòbils del projecte Ethic4Sports, que entrarà en funcionament a partir del setembre. L'aplicació permetrà que els esportistes, els pares, les mares, els entrenadors i els directius dels 17 clubs adherits a la Carta Ètica puguin registrar situacions de comportaments negatius o positius en el món de l'esport.

L'app és un pas més per arribar a crear la Carta Ètica europea de l'esport que ha de ser entregada al juny de 2018 a la Unió Europea en el programa Erasmus Plus. Es tracta d'un programa de la UE que destina fons a aquelles propostes de foment de la bona governança i l'ètica en l'esport.

El president de SantCugatCreix, Albert Salarich, destaca el caràcter universal de l'aplicació.

Albert Salarich

L'app és un pas endavant que ens permetrà tenir més registres de comportaments.


L'associació SantCugatCreix ha atorgat el Creix Solidari, un projecte de cooperació amb l'Obra Social La Caixa i que ha entregat 3.000 euros a l'ONG santcugatenca PREAD que treballa en la prevenció de l'ansietat i la depressió. L'acte ha estat presidit pel regidor d'Esports, Eloi Rovira, i s'ha tancat amb la xerrada de l'esquiadora olímpica Laura Orgué, que ha parlat de com prevenir conflictes en equip.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.