El model d'esport en edat escolar es debatrà al setembre amb els agents esportius de la ciutat


  • Comparteix:

Imatge del Consell Sectorial d'Esports d'aquest dimarts

Imatge del Consell Sectorial d'Esports d'aquest dimarts

El model d'esport en edat escolar, que aglutina nens i nenes d'entre sis i 12 anys, es debatrà amb tots el agents esportius de la ciutat al setembre. El regidor d'Esports, Eloi Rovira, ha destacat, al Consell Sectorial d'Esports d'aquest dimarts, que el debat servirà per enriquir l'esport municipal.

L'Oficina Municipal d'Esport per a Tothom (OMET) fa més d'una vintena d'anys que gestiona el model d'esport en edat escolar. L'àrea d'Esports de l'ajuntament, els clubs, les AMPA i els equips docents de les escoles seran els protagonistes del debat que servirà per a la constitució d'un grup de treball. El regidor d'Esports, Eloi Rovira, defensa el model actual, però es mostra obert a les millores que es puguin aportar.

Eloi Rovira

Seguim apostant pel model actual, però afrontarem un debat per fer millores.


Rovira ha explicat que el pavelló de la Guinardera entrarà en funcionament a mitjans d'agost. La coberta de la pista poliesportiva d'hoquei i els nous vestidors de la ZEM Jaume Tubau, la implantació de gespa artificial a la pista poliesportiva de Sant Francesc, la calefacció al pavelló de Can Llobet a la Floresta s'arranjaran durant la temporada 2017-2018, segons Rovira.

El regidor d'Esports ha avançat que la candidatura de Sant Cugat a ser Ciutat Europea de l'Esport és una realitat i que al setembre es coneixerà si rep aquesta distinció.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.