El Circuit Padelcat aterrarà per setè any a Valldoreix entre el 18 al 24 de setembre


  • Comparteix:

Presentació de la 7a prova del circuit padelcat a l'EMD Valldoreix

Presentació de la 7a prova del circuit padelcat a l'EMD Valldoreix

El Club Esportiu Valldoreix acull la 7a prova del Circuit Padelcat del 18 al 24 de setembre en un dels actes en motiu del cinquantè aniversari de l'entitat. El torneig comptarà amb quatre categories masculines, tres femenines i tres mixtes, i s'esperen al voltant de 200 parelles. Les inscripcions es poden fer a través del web Padelcat.com i tenen un cost de 29 euros per jugador.

El Circuit Padelcat torna a Valldoreix per setè any consecutiu en el novè aniversari de la competició. El circuit, pioner pel que fa al pàdel amateur, donarà el tret de sortida el dilluns 18 de setembre a les sis de la tarda i s'allargarà fins el cap de setmana. Les finals es disputaran diumenge al migdia i s'espera que hi participin al voltant de 200 parelles.

És un dels actes previstos en motiu del cinquantè aniversari de l'entitat. El president del Club Esportiu Valldoreix, Joan Carles Pradell, explica que el creixement de l'entitat està molt lligat amb el creixement de Padelcat i l'auge d'aquest esport a Catalunya.

Joan Carles Pradell

Amb Padelcat ens uneix el creixement del pàdel, el desenvolupament d'aquest esport en el nostre club.


El Club Esportiu Valldoreix, a més, serà l'encarregat d'organitzar el torneig de padel previst per a la Festa Major de Valldoreix, on també serà el pregoner.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.