El Club Esportiu Valldoreix acull el 1r Congrés Nacional de Tennis i Pàdel


  • Comparteix:

La presentació s'ha dut a terme a les instal·lacions del Club Esportiu Valldoreix

La presentació s'ha dut a terme a les instal·lacions del Club Esportiu Valldoreix

El Club Esportiu Valldoreix organitza, conjuntament amb la BTT Academy, el 1r Congrés Nacional de Tennis i Pàdel en el marc dels actes per al cinquantè aniversari de l'entitat. La cita, que compta amb el suport de les federacions catalanes i espanyoles d'aquests esports, se celebrarà a les instal·lacions del club el dissabte 21 d'octubre i aplegarà diferents personalitats de l'esport així com també entrenadors i metges esportius. Al congrés s'espera que hi assisteixin prop de 100 persones.

El congrés estarà farcit de personalitats del món del tennis i el padel que posara llum a diferents temes d'interès com nous sistemes d'entrenament, la convivència entre els dos esports i el treball en equip entre d'altres. Els presidents de les dues federacions, Pere Hernández i Jordi Tamayo, exesportistes i esportistes d'elit com Àlex Corretja i Paula Eyheraguibel i entrenadors de renom com Marcela Ferrari i Ricky Martínez.

El president del Club Esportiu Valldoreix, Joan Carles Pradell, assegura que la qualitat i l'experiència dels ponents permetrà els assistents millorar aspectes del seu joc.

Joan Carles Pradell

Aquests ponents faran possibles que els assitents tinguin una formació i una informació que els permeti seguir millorant als seus respectius clubs


Pradell també ha explicat que, encara pendents de veure la resposta dels participants, el club té voluntat de seguir organitzant aquest congrés els pròxims anys. El congrés es completarà diumenge 22 amb una visita guiada al Centre d'Alt Rendiment de Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.