Una desena d'activitats ompliran Sant Cugat a la Setmana Europea de l'Esport que s'inicia aquest dissabte


  • Comparteix:

Presentació de les activitats de la Setmana Europea de l'Esport

Presentació de les activitats de la Setmana Europea de l'Esport

Una desena d'activitats esportives ompliran Sant Cugat des d'aquest dissabte i durant set dies amb la Setmana Europea de l'Esport. L'Ajuntament, l'Eurofitness, el Seminari de Mestres d'Educació Física de Sant Cugat, el Rugby Sant Cugat, l'Handbol Valldoreix i la Coordinadora d'Entitats Esportives organitzen diferents activitats per a tots els públics. La presentació de les activitats s'ha fet aquest dimarts a l'Ajuntament amb la presència del regidor d'Esports, Eloi Rovira, el president de la Coordinadora, Rafa Robledo, i el coordinador del Seminari de Mestres d'Educació Física, Joan Toll.

Aquest dissabte s'inicia la Setmana Europea de l'Esport, una iniciatiava que vol promocionar les activitats esportives entre la població. Un projecte promogut per la Unió Europea i amb el suport del Consell Superior d'Esports i la Secretaria General de l'Esport. L'Ajuntament se suma a aquesta iniciativa amb diferents actes esportius. Els primers arriben aquest dissabte al matí amb el torneig de veterans del Rugby Sant Cugat a la ZEM de la Guinardera. L'Handbol Valldoreix organitza el torneig internacional durant tot aquest dissabte i diumenge al matí. El Centre Municipal Eurofitness fa una jornada de portes obertes durant tota la setmana que ve.

El Seminari de Mestres d'Educació Física de Sant Cugat organitza el marcador col·lectiu, activitat dirigida a nens i nenes de 1er a 6è de Primària de les diferents escoles que hauran d'encistellar pilotes i sumar-les. Durant tota la setmana podran fer-se diferents intents. El Seminari i l'Ajuntament també organitzen els Jocs Cooperatius Familiars dissabte de la setmana que ve. Una gran gimcana matinal entre les deu i les dotze del migdia a la plaça de la Vila, Barcelona, d'Octavià i Can Vernet serà l'acte central del dia. El regidor d'Esports, Eloi Rovira, destaca el treball conjunt amb les entitats per organitzar les diferents activitats.

Eloi Rovira

Hi ha molta implicació d'entitats per promoure l'activitat física.


La Coordinadora d'Entitats Esportives tancarà dissabte de la setmana que ve la Setmana Europea de l'Esport amb una jornada multiesportiva dels 12 clubs que integren la plataforma esportiva.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.