Thinkinsport i 'Esport en Marxa' seguiran sortejant productes esportius aquesta temporada


  • Comparteix:

Paco Atienza, a la dreta, amb l'últim guanyador del concurs de la temporada passada

Paco Atienza, a la dreta, amb l'últim guanyador del concurs de la temporada passada

La botiga de productes esportius Thinkinsport i el programa de Cugat.cat 'Esport en Marxa' renoven el seu vincle i per segona temporada sortejaran un premi cada mes. Per participar al sorteig es mantenen dues opcions: seguir la pàgina de Facebook i compartir la publicació amb la notícia en què s'anunciï el concurs o seguir el perfil de Twitter del programa i repiular el tuit fixat en què també s'enllaci aquesta notícia. A l'últim 'Esport en Marxa' de cada mes s'anunciarà el guanyador.

El concurs es va estrenar la temporada passada, amb nou productes sortejats que es van endur nou oients del programa 'Esport en Marxa': tres parells de botes de futbol, unes sabatilles de running, unes altres de trail, dues samarretes i un pantaló tèrmics, un mocador i gorro tèrmics, uns guants de futbol i unes sabatilles de trail. A l'octubre es durà a terme el primer sorteig d'aquesta temporada. El responsable de Thinkinsport, Paco Atienza, defineix com un 'plaer' treballar al costat de Cugat.cat.

Paco Atienza

Treballo amb moltes entitats esportives de Sant Cugat, així que fer promoció a la xarxa de comunicació més important de la ciutat com ho és Cugat.cat és un plaer.


El producte del primer concurs s'anunciarà aquest diumenge abans que acabi l''Esport en Marxa'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.