La Coordinadora vol reunir-se amb Eloi Rovira per la gratuïtat del bus llançadora a la Guinardera


  • Comparteix:

El bus llançadera, eina que proposa l'Ajuntament per desplaçar-se fins la Guinardera

El bus llançadera, eina que proposa l'Ajuntament per desplaçar-se fins la Guinardera

La Coordinadora d'Entitats Esportives demanarà en els propers dies una reunió amb el regidor d'Esports, Eloi Rovira, per treballar de manera conjunta per assolir la gratuïtat del bus llançadora al pavelló de la Guinardera. Aquesta era una de les iniciatives que s'havien d'engegar de cara a facilitar l'accés dels inquilins de la nova instal·lació però finalment aquest servei és de pagament. Rovira, de la seva banda, ha reconegut que no és la fórmula que es plantejava inicialment però considera que la nova solució està funcionant bé.

El procés d'elecció de quins clubs havien de ser els inquil·lins del pavelló de la Guinardera va acabar determinant que, de manera majoritària, serien el Futbol Sala Sant Cugat i l'Escola de Patinatge Artístic. Des del club vermell-i-negre es va mostrar una ferma oposició, i una de les iniciatives que va proposar l'Ajuntament per tal de pal·liar els efectes de mudar-se al nou equipament era un servei de bus gratuït per als usuaris de la Guinardera.

No obstant això, aquest servei finalment funciona com les altres línies d'autobusos urbans de Sant Cugat, és a dir, són vàlids els títols de transport habitual. Això sí, aquesta fórmula inclou que els nens i nenes de quatre a 16 anys que siguin titulars d'un abonament de transport T16 també se'ls inclourà l'ús d'aquest bus llançadora.

A la reunió de dilluns de la Coordinadora es va posar sobre la taula la qüestió, de la qual Rafa Robledo, president de l'entitat, n'ha parlat aquest dissabte durant la foto de família. Robledo ha assegurat que cal treballar en una solució que reconeix que no és fàcil però que ha d'evitar que hi hagi clubs que surtin perjudicats d'aquesta situació.

Rafa Robledo

És un tema que s'ha de parlar, perquè segons com es tracti pot afectar a certs clubs i certs esports, i això no ho hem de permetre. Hi ha possibilitats d'arreglar-ho.


El regidor d'Esports, Eloi Rovira, de la seva banda, ha reconegut que s'ha hagut de variar la fórmula però ha considerat que la proposta actual, amb l'ús de la T16, està funcionant bé i que ha encaixat amb l'ús de l'equipament.

Eloi Rovira

No és la fórmula que estàvem planificant, però ens hem d'adaptar. És un servei que té un cost. Considerem que està encaixant i està funcionant bé.


El pavelló de la Guinardera s'inaugurarà de manera oficial el dissabte 21 d'octubre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.